Webdesign & grafisch design
KvK: 73929859

Veel gestelde vragen

Dit kunnen wij helaas niet van te voren zeggen, aangezien dit verschilt per project.
De gemiddelde website wordt geleverd na 4 weken, voor grafische ontwerpen is dit 1 week.
Wij kunnen een gratis offerte leveren waar de kosten van het project en proces overzichtelijk in staan.
De offerte zullen wij binnen 48 uur na aanvraag versturen.
Vraag hier vrijblijvend je offerte aan.
Je bent eigenaar van de website nadat hij geleverd is.
Mocht je willen dat wij de hosting/het domein ook voor je regelen dan kunnen wij dit zeker doen!
Bij Zaraos bevind webdesign en logo design zich op de voorgrond maar wij doen ook andere vormen van grafisch ontwerpen.
Zo ontwerpen wij visitekaartjes, flyers en briefpapier maar wij staan ook open voor andere soorten grafische ontwerp-opdrachten. Als je ons informatie en/of vragen wilt sturen over jouw wensen dan kan dat hier.
Je kan onze contactinformatie hier vinden.
Wij zijn 24/7 bereikbaar via WhatsApp en mail, en streven er naar binnen 12 uur te reageren op jouw bericht.
Heb je interesse in een design? Je kan bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen, welke wij binnen 48 uur zullen versturen.
In deze offerte kan je de tarieven overzichtelijk inzien. Zodra je aangeeft dat je klaar bent om te bestellen, kan je de aanbetaling doen. Na betaling zullen wij beginnen aan de opdracht en wij zullen je op de hoogte houden over de voortgang.
Je kan ons ook altijd contacteren wanneer je vragen/opmerkingen hebt, want goede communicatie vinden wij bij Zaraos belangrijk. Op het moment dat de opdracht is afgerond zullen wij de bestanden leveren, en kunnen wij je eventueel een rondleiding door de website geven.
Wij vragen bij elke bestelling 50% van het bestelbedrag vóór levering. Dit doen wij zodat wij zeker weten dat wij niet onze creativiteit en tijd hebben weggegeven voor niets.
De andere 50% vragen wij pas na levering van je website.
Zo is het het eerlijkst voor ons beiden.
Wij weten hoe belangrijk marketing is voor je bedrijf.
Dit is waarom wij de benodigde focus en aandacht aan SEO geven op jouw website, zodat je hoger in zoekmachines zoals Google zal komen te staan. SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization), en dit heeft dus een hoge prioriteit bij ons. Des te meer bereik je hebt, hoe makkelijker je potentiële klanten kan krijgen.
Ja, alle websites die wij ontwerpen zijn mobile-responsive; dit houdt in dat de websites op alle apparaten goed functioneren en weergegeven worden. Dit is erg belangrijk om vertrouwen uit te stralen, en om makkelijker gevonden te worden in zoekmachines.
Zeker weten! Als je het onderhouden van je website liever aan ons over laat, is dit mogelijk. Hierbij kan je denken aan teksten, foto's, producten of informatie bijwerken.
Hier dien je wel een offerte voor aan te vragen.
Het is alleen mogelijk om jouw website te beheren na aankoop indien je programmeerkennis hebt. Wij programmeren iedere site met onder andere HTML5 en niet met voorgeprogrammeerde platformen zoals WordPress. Hier door kunnen wij jouw website nog meer in detail aanpassen waardoor jouw website er erg professioneel uit zal komen te zien.
Ja, wij bieden bedrijfs-webmail aan.
Dit doen we bij een van de meest betrouwbare Nederlandse hosting-bedrijven.
Wij kunnen lokale mail en online gehoste mail aanbieden,
dit houdt in waar je mails opgeslagen worden.
Hoe meer informatie je ons kan sturen, des te beter.
Voor de meeste websites hebben wij een logo, teksten, foto's en informatie nodig. Wij vinden het fijn als je ons laat weten wat je wilt weergeven op je website, zodat wij samen kunnen bespreken welke informatie je zelf regelt, of welke informatie wij moeten regelen. Wij vinden het fijn als je ons laat weten wat je allemaal wilt, zodat we de offerte compleet kunnen maken.
Vector